الرئيسية
عروق الباذنجان U16938349 الوووووووووووو..اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم...شرفتنا بزيارتك ..ويارب ماتكونش اخر مرة ويارب توافق تسجل وتشارك معانا
الرئيسية
عروق الباذنجان U16938349 الوووووووووووو..اهلا وسهلا بك زائرنا الكريم...شرفتنا بزيارتك ..ويارب ماتكونش اخر مرة ويارب توافق تسجل وتشارك معانا
الرئيسية
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
دكتور أحمد عقلدكتور أحمد عقل  الأحداثالأحداث  الرئيسيةالرئيسية  المنشوراتالمنشورات  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  المنتدي  الرئيسية  

 

 عروق الباذنجان

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
هبه
المشرف العام
المشرف العام
هبه


الجنس : انثى العمر : 42 عدد الرسائل : 519
المهنة : عروق الباذنجان Profes10 البلد : عروق الباذنجان Yemen10
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue90 / 10090 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

عروق الباذنجان A53
لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : 171
تقييم الاعضاء للعضو : 0
تاريخ التسجيل : 19/03/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالأحد أبريل 20, 2008 11:52 pm

اكله عراقيه
المقادير
1-ثمرة باذنجان كبيره مقشره ومقطعه مربعات صغيره
2-بصله كبيره مفرومه
3-2ثمرة طماطم مقطعه
4-كوب دقيق
5-اربع بيضات
6-توابل (فلفل اسمر,فلفل احمر ,كمون,ملح)
الطريقه
بنحط طاسة فيها ملعقتين زيت على النار
نحط البصل على النار ياخد لون بمبى ونضيف له الباذنجان
ونحس انه استوى الى حد ما نضيف الطماطم
ونسيبهم على النار بضعة دقائق نحس انهم استوا
نضيف التوابل بنسب معقوله
نشيل الطاسه من على النار ليبرد الخليط
نضيف البيض على الدقيق ونضربه كويس
ونضيف له الخلطه السابقه بعد ما تبرد
ونجيب طاسه ندهنها بالزيت ونحطها على نار هاديه
وبالملعقه ننقل من الخليط دا فى الطاسه ملعقه جنب الاخرى
(زى القطايف تقريبا) ونعطيها لون تحمير مقبول ونقلبها
ودا ممكن يكون عشا وممكن يتاكل ساخن وبيبقى اللذ
وممكن يتاكل بارد وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Modypiano
عضو فعال
عضو فعال
Modypiano


الجنس : ذكر العمر : 41 عدد الرسائل : 323
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue0 / 1000 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : -4
تقييم الاعضاء للعضو : 3
تاريخ التسجيل : 28/06/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالثلاثاء يوليو 01, 2008 11:23 pm

بتنجان ايه على بيض ده وبعدين ايه اللغة العربية دى ما تقولى طماطم لازم تقولى ثمرة بتنجان وبعدين البتنجان هنقطعه مربعات ليه احنا هنحل مسألة رياضة ولا ايه , وبعدين اللى يقطعها مدورات ولا مستطيلات الاكلة تبوظ ولا ايه بس عايز اعرف علشان ما اطبخهاش أبدا والحمد لله ان العراق محتلة دلوقتى علشان ماحدش يبقى يعرف حاجة عن الاكلة دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gogo abo emera
مشرفة استراحة الاعضاء
مشرفة استراحة الاعضاء
gogo abo emera


الجنس : انثى العمر : 39 عدد الرسائل : 1258
المهنة : عروق الباذنجان Doctor10 البلد : عروق الباذنجان Egypt10
الهواية : عروق الباذنجان Travel10
المزاج : عروق الباذنجان 1
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue100 / 100100 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

عروق الباذنجان A58
لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : 98
تقييم الاعضاء للعضو : 4
تاريخ التسجيل : 01/03/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالأربعاء يوليو 02, 2008 11:23 pm

سيبك من الكلام ده ياهبه تسلم رجلك اللى عملت الاكلة الحلوة دى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
هبه
المشرف العام
المشرف العام
هبه


الجنس : انثى العمر : 42 عدد الرسائل : 519
المهنة : عروق الباذنجان Profes10 البلد : عروق الباذنجان Yemen10
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue90 / 10090 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

عروق الباذنجان A53
لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : 171
تقييم الاعضاء للعضو : 0
تاريخ التسجيل : 19/03/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالخميس يوليو 03, 2008 3:34 am

اللى ملوش فى المطبخ ميدخلش القسم بتاعه
طبعا فى فرق كبير جدا بين لما نقطعها مكعبات ولما نقطعها مستطيلات
ومش هقول الفرق لان اللى بيفهموا فى المطبخ هيعرفوه لوحدهم silent
وانا هنا مش فتحاها مدرسه مطبخ geek
وانتى يااستاذه ساره فاهمه ان كل الناس بتطبخ برجلها زيك
احنا علشان متحملينك ومش عاوزين نصدمك ونقولك ان الناس بتطبخ باديها Embarassed
بس بدام هتفضحينا على شبكات النت
يبقى نصدمك بقى وللى يحصل يحصل Laughing
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Modypiano
عضو فعال
عضو فعال
Modypiano


الجنس : ذكر العمر : 41 عدد الرسائل : 323
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue0 / 1000 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : -4
تقييم الاعضاء للعضو : 3
تاريخ التسجيل : 28/06/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالخميس يوليو 03, 2008 2:29 pm

طيب ياجماعة انا عايز حد يفهمنى ويقوللى ايه الفرق لما نقطعها مربعات ولما نقطعها مستطيلات ؟؟؟ وبعدين مين اللى قاللك ان انا ماليش فى المطبخ دا انا ليه فيه بدليل ان انا باكل كل يوم فى بيتنا اى حاجة ماما بتعملها فى المطبخ يبقى بزمتك ليه فيه ولا لأ
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
gogo abo emera
مشرفة استراحة الاعضاء
مشرفة استراحة الاعضاء
gogo abo emera


الجنس : انثى العمر : 39 عدد الرسائل : 1258
المهنة : عروق الباذنجان Doctor10 البلد : عروق الباذنجان Egypt10
الهواية : عروق الباذنجان Travel10
المزاج : عروق الباذنجان 1
الالتزام بالقوانين :
عروق الباذنجان Left_bar_bleue100 / 100100 / 100عروق الباذنجان Right_bar_bleue

عروق الباذنجان A58
لتعديل بياناتك : لتعديل بياناتك من هنا
السيكو بيكو : 98
تقييم الاعضاء للعضو : 4
تاريخ التسجيل : 01/03/2008

عروق الباذنجان Empty
مُساهمةموضوع: رد: عروق الباذنجان   عروق الباذنجان Emptyالجمعة يوليو 11, 2008 1:31 am

انا غلطت بس فى الكتابة ياهبه انتى عارفة انى بطبخ بايدى
طبعا
وأكيد ليك فى المطبخ طبعا
ربنا يكون فى عون مامتك ربنا يصبرها عليك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عروق الباذنجان
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» مقلوبة الباذنجان

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
الرئيسية :: ركن الأصدقاء :: عالم حواء :: قسم المطبخ-
انتقل الى: