فتة الكوارع بالخل والتوم
المقادير
2 كارع
بصله
فنجال توم مفروم
3 حبات طماطم
2 رغيف عيش
توابل وملح وخل
الطريقه
نسلق الكوارع ونضيف لها البصله
نحمر التوم المفروم فى قليل من الزيت ونضيف له ملعقتين خل و الطماطم حتى يتم تسبيكها
ثم نضيف اكثر من نصف مقدار الصلصه على الشوربه تعطى لون ورائحه لشوربة الكوارع
نقطع العيش مكعبات صغيره
ونلوحه فى سمنه بلدى مقدوحه(ساخنه)
حتى يتحمر قليلا
ثم نضيف له الباقى من الصلصه وكوب شوربه ونتركه على النار حتى يتشرب الشوربه
نضع على الفته قليل من الارز المسلوق
ممكن نحط على الارز شوربه قليله جدا كشكل لتلوين الارز
بعد ما نتاكد ان الكوارع استوت نحمرها
ونقدمهما فى طبقين
وبالف هنا